Kategorier af popcorn

https://indiampopcorn.en.alibaba.com

På nuværende tidspunkt er popcornene på markedet hovedsageligt opdelt i sommerfugleform og sfærisk form.

Karakteristika ved sfæriske popcorn.Fordele: høj ekspansionshastighed, regelmæssig form, smuk, ensartet struktur;Sprød smag, ingen majsrester efter sprængning, vitamin- og cellulosetab er også mindre, kan justeres i en række forskellige smagsvarianter.Ulemper: Produktionsprocessen er kompleks, indkøb af gode råvarer er vanskeligt, prisen er højere.

I henhold til klassificeringen af ​​forarbejdningsteknologi

Den første type, højtrykseksplosion.Dette er den mest traditionelle måde at lave popcorn på, almindelig i landdistrikterne i de tidlige år.Majs placeres normalt sammen med andre ingredienser i en forseglet finansiel dåse, opvarmes til et vist tryk og åbnes derefter pludselig for at sprænge majsene ved trykforskellen.

Den anden kategori, mikroovnspopcorn.Fordele: Spis med forarbejdning, enkel, relativt lav pris.Ulemper: varmen er ikke let at mestre, ikke pasta er ikke åben;Smagen er enkel, normalt cremet.

Den tredje type er mekaniseret og manuelt atmosfærisk eksplosivsystem.Ulemperne er det høje indhold af olie og sukker vil nemt forårsage et for stort indtag af sukker, hvilket er dårligt for helbredet.

Den fjerde kategori, de håndlavede produkter er dannet én gang, som effektivt kan bevare den originale smag og nødvendige fugtighed fra majs, så produkterne ikke bliver for tørre, og smagen er sprød og sprød.De originale produkter vil have den naturlige duft af majs, og olien og sukkeret er relativt lavere, hvilket også er sundere.

www.indiampopcorn.com


Indlægstid: 14. oktober 2022